بروزرسانی 1403-04-31
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
|
از این قسمت کاربر می تواند وارد پروفایل خود شود
در قسمت پروفایل کاربر فیلدهای محتلفی وجود دارد که در زیر توضیح هر کدام داده خواهد شد:
کد فروشگاه: این کد، شناسه اختصاصی تامین کننده می باشد.در حفظ و نگهداری این کد کوشا باشید.زمانی که تامین کننده نیاز به افزودن کارمند/ویزیتور به مجموعه خود را دارد می بایست این کد در اختیار شخص متقاضی قرار گیرد تا در زمان ثبت نام این کد را بکار برد.
اطلاعات فردی:شامل نام و نام خانوادگی کاربر می باشد که فعلا توصیه می شود که نام و نام خانوادگی با صاحب شماره شبای بانکی یکی باشد.
اطلاعات شناسایی: اطلاعات هویتی کاربر می باشد
اطلاعات تماس: یکی از قسمت های بسیار مهم پروفایل، اطلاعات تماس می باشد.زیرا موجب شناخت هرچه بیشتر خریدار و همچنین در بحث لجستیک هوشمند سامانه بسیار قابل اهمیت می باشد.
اطلاعات مالی: می بایست در این قسمت شماره شبای کاربر ثبت شود.لازم به ذکر است تمام مرادات مالی بین ویزیتور جیبی و خریدار عمده و تامین کننده، با این شماره شبا می باشد.
لازم به ذکر است به دلیل اینکه هیچ کاربری به پنل تامین کننده دسترسی ندارد ، شماره شبای اعلامی در حکم تائید از جانب صاحب کسب و کار می باشد، لذا اشتباه در ورود شماره شبا هیچ مسئولیتی را بر عهده ویزیتور جیبی قرار نمی دهد.
اطلاعات کاربر: این قسمت محل ثبت رمز عبور غرفه تامین کننده در پلتفرم ویزیتور جیبی و همچنین تغیر آن می باشد.لذا در قرار دادن رمز سخت و همچنین عدم دسترس قرار دادن این رمز به افراد ناشناس اطمینان حاصل نمائید.
تصویر پروفایل: این قسمت محل قرار گیری تصویر پروفایل کاربر می باشد.
دسترسی سریع: قسمت های مهمی که به صورت روزانه کاربر تامین کننده نیاز به بررسی دارد نمایش داده شده است.
· ویرایش فروشگاه: در این قسمت امکان ویرایش مشخصات غرفه/فروشگاه تامین کننده وجود دارد
بهتر است اطلاعات کاملی در فیلدها بارگذاری شود تا خریداران پلتفرم با اشنایی بیشتر با شرایط کاری و محصولات شما اقدام به سفارش نمایند.
· مشتریان:
1- کاربر خریداری که تامین کننده در پلتفرم ثبت نام کرده یا خریداری که به وسیله تامین کننده به مشتری تبدیل شده در این قسمت نمایش داده می شود.
2- از قسمت " + ثبت نام مشتری" می توانید مشتری های خود را جهت اعتباردهی ثبت نام نمائید.
3-از این قسمت ها می توانید مشتری خود را فعال یا غیر فعال کنید.
4 و 5- در این قسمت نام مشتری شما درج شده است که با ضربه زدن روی هر نام می توانید مشخصات بیشتری را از مشتری دریافت نمائید.
همچنین می توانید در قسمت تیکت ها و یا ستون عملیات، در ردیف لیست صورت حساب های تامین کننده، خریدار جدید را به مشتری تبدیل نمائید.
· گروه بندی مشتریان:
1- می توانید مشتریان خود را برای اعتباردهی سریعتر گروه بندی کنید.
2- از قسمت افزودن یک گروه ایجاد کنید که مشتریان این گروه مشخصه خاصی داشته باشند.مثلا گروه معتبرین یا گروه داروخانه داران و ...
3- از این قسمت مشتریان را به گروه اضافه کنید
· کارمندان:
در این بخش شما کارمندانی را که برای شما کار میکنند مشاهده میکنید. می توانید مشخصات کارمند را مشاهده کرده یا حذف دسترسی نمائید
· گروه بندی کارمندان:
1- در این قسمت برای استفاده بهینه می توان کارمندان را گروه بندی کرد
2- با استفاده از قسمت "+ افزودن" گروه کارمندی جدید ایجاد کنید مثلا گروه ویزیتور ها
3- در این قسمت می توان گروه را حذف،ویرایش،اضافه کردن عضو و سطح دسترسی به پنل را تعریف کرد
· ثبت نام مشتری: در این قسمت همانند قسمت مشتریان که گفته شد می توان مشتری ثبت نام کرد
درخواست ها: در این بخش درخواست کارمندی نمایش داده می شود.
· کارمند شدن: لازم به ذکر است که این درخواست می بایست از جانب کارمند و با کد اختصاصی تامین کننده ارسال شود.
محصولات: در این قسمت برای اینکه بتوان کالای مورد نظر را درون غرفه خود عرضه کرد می بایست ابتدا کالای مورد نظر را از درون بانک کالاهای پلتفرم جست وجو کرد و چانچه یافت نشد به محصولات اصلی پلتفرم اضافه نماید.
· محصولات اصلی سامانه:
1- در این قسمت می بایست ابتدا محصولی را که برای فروش در نظر دارید در بانک محصولات ویزیتور جیبی ثبت نمائید
2- از قسمت "+ افزودن" می توانید کالای مورد نظر خود ارثبت نمائید.
لازم به ذکر است چنانچه محصولی را به بانک کالاهای ویزیتور جیبی اضافه کردید می بایست توسط ویزیتور جیبی تائید گردد.
· محصولات غرفه:
1- بعد از ثبت کالا در قسمت محصولات اصلی و بعد از تائید توسط ویزیتور جیبی ، می توانید کالای خود را در بین کالاهای بانک کالاهای ویزیتور جیبی انتخاب کرده و برای بارگذاری در غرفه خود اماده نمائید.
2- از قسمت "+افزودن" ، کالای مد نظر خود را وارد نمائید،ویژگی دهید و قیمت گذاری نمائید
3- همانطور که مشاهده می کنید کالاهای موجود در غرفه شما که اماده فروش هستند در این کادر نمایش داده می شوند
در این قسمت پیام هایی که بین پلتفرم ویزیتور جیبی و تامین کننده مبادله می شود نمایش داده می شود
تیکت: پیام ها و درخواست های همکاری از جانب خریدار در این قسمت نمایش داده میشود
· لیست: در این قسمت تمام سفارشات که از جانب خریداران ثبت شده نمایش داده شده
· شارژ کیف پول: در این قسمت برای اینکه در صفحه درگاه بانکی بتوانید سهم پلتفرم را پرداخت نمائید امکان شارژ تنظیم شده است.
· لیست درخواست ها: در این قسمت گزارشی از درخواست های تامین کننده برای تسویه مبلغ سفارشاتی که به صورت انلاین پرداخت شده است نمایش داده می شود.
· درخواست تسویه از کیف پول: در این قسمت می توانید مبلغ موجودی کیف پول(مبالغ فاکتور انلاین و واریزی خود ) را برداشت نمائید
· تراکنش های کیف پول: در این قسمت به صورتجزئی گزارش مراودات مالی کیف پول تامین کننده نمایش داده می شود
از مسیر ( داشبورد > فروشگاه > مشتریان > + ثبت نام مشتری ) و یا ( داشبورد > فروشگاه > ثبت نام مشتری ) می توانید مشتری های خود را برای اعتباردهی اضافه نمائید.
گروه بندی مشتریان
از مسیر ( داشبورد > فروشگاه > گروه بندی مشتریان > + افزودن ) می توانید برای مشتریانی که یک ویژگی خاصی دارند گروه مشتریان ایجاد کنید.
* کاربرد این گروه بندی زمانی می باشد که قصد دارید کالایی را به صورت خاص در اختیار گروهی با قیمت و یا شرایط خاصی اختصاص دهید. مثلا گروهی که تمایل دارید که به صورت چکی مراوده مالی داشته باشید و یا گروه بندی بر اساس نوع صنف مثلا داروخانه دارها ، ارایشگاه دارها و بیمارستان ها و ...
در ابتدا می بایست کالای مورد نظر خود را در بین کالاهای اصلی پلتفرم (محصولات اصلی سامانه) جست و جو نمائید .چنانچه موجود بود ، از طریق محصولات غرفه، کالای مورد نظر خود را به غرفه اضافه کنید.در صورتی که کالای مورد نظر خود را پیدا نکردید از قسمت ( داشبورد > محصولات > محصولات اصلی سامانه > + افزودن ) اقدام به افزودن کالای مورد نظر خود کنید.
چنانچه " دسته بندی و برند " مورد نظر شما یافت نشد از طریق " + افزودن " ، دسته بندی و برند را به بانک اضافه نمائید.
مابقی فیلدهای مورد نظر در صفحه افزودن محصول اصلی را به دقت و کامل تکمیل نمائید تا در بحث SEO و دسترسی بهتر خریدار مورد استفاده قرار گیرد.در ضمن از تصویری با اندازه،حداکثر 600*600 پیکسل و همچنین کمتر از 300 کیلوبایت استفاده نمائید.
لازم به ذکر است کالایی که به بانک سامانه افزوده شده است می بایست به وسیله پلتفرم ویزیتور جیبی تائید شود
· بارگذاری کالای غرفه: از قسمت ( داشبورد > محصولات > محصولات غرفه > + افزودن ) اقدام به اضافه کردن کالا به غرفه خود برای ادامه فرایند فروش نمائید.
با ورود به صفحه افزودن محصولات غرفه، با فیلدهای مختلفی روبرو خواهید شد هر کدام برای معرفی و نحوه فروش کالای شما اهمیت زیادی دارند
نام محصول: از این قسمت شما می توانید از بین کالاهای بانک پلتفرم یا کالایی که در قسمت افزودن کالای اصلی سامانه اضافه کردید، کالای مورد نظر خود را انتخاب نمائید. چنانچه کالای مورد نظر را یافت نکردید از دکمه افزودن اقدام به ایجاد یک کالای اصلی کنید.
لازم به ذکر است کالای اصلی می بایست مورد تائید پلتفرم ویزیتور جیبی قرار گیرد تا بتوانید به عنوان کالا به غرفه خود اضافه کنید.
مدل یا طرح: در این قسمت ویژگی را که توصیف کننده کالای شما می باشد مانند رنگ یا مواد تشکیل دهنده یا کد اختصاصی و ... را پیدا و ثبت نمائید در صورتی که ویژگی مورد نظر را پیدا نکردید میتوانید از قسمت افزودن این ویژگی را ثبت نمائید.
اندازه: از این قسمت حجم کالا را می توانید انتخاب نمائید.چنانچه حجم مورد نظر وجود نداشت می توانید از قسمت افزودن این حجم را ثبت و استفاده نمائید.
واحد: در این قسمت واحدی را که امکان فروش دارید انتخاب نمائید ( بهتر است اگر فروش به صورت تکی هم دارید ، ابتدا واحد را "عدد" قرار دهید و چنانچه فروشتان بر اساس واحدهای دیگر بود مانند کاتن، بسته، جعبه و .... واحد را تغیر دهید)
تعداد در واحد: این قسمت معرفی تعداد کالایی می باشد که درون واحد انتخابی شما قرار دارد مثلا چنانچه کارتن انتخاب شما باشد، می بایست تعداد در واحد را متناسب با تعداد قابل ارائه در کارتن قراردهید
موجودی انبار: این قسمت میزان حجم اختصاص داده شده به فروش از طریق پلتفرم ویزیتور جیبی می باشد.
شمارش هشدار: این قسمت برای زمانی که موجودی انبار به عدد مورد نظر شما رسید هشدار می دهد تا موجودی انبار تکمیل شود.
فیلد قیمت ها و تخفیف ها: قیمت مصرف کننده: قیمتی می باشد که در عرف قیمت لیبل گفته می شود.
قیمت پایه همکاری: قیمتی می باشد که شما حاضر به فروش به فروشگاه خرد هستید.
درصد تخفیف ها و فی قیمت ها: در این قسمت می توانید برای مدل های مختلف نحوه پرداخت از جانب فروشگاه خرد تخفیف لحاظ کنید.
نکته 1- چنانچه کالای مورد نظر را به صورت خاصی نمی فروختید می بایست در فیلد درصد از عدد " 100 " استفاده کنید.از این رو خریدار و یا همان فروشگاه خرد امکان ثبت سفارش برای ان ردیف تخفیف ندارد.مثلا اگر برای ردیف درصد تخفیف اعتباری و چکی، عدد 100 را لحاظ کنید، فروشگاه خرد نمی تواند به شما سفارش چکی یا اعتباری برای ان کالا بدهد.
نکته 2- این قیمت گذاری و اختصاص مدل همکاری برای کاربران خریداری می باشد که شما برایشان اعتبار لحاظ نکرده اید یعنی چنانچه هر فیلد را پر کرده باشید، هر فروشگاه خردی این نحوه قیمت گذاری را مشاهده و امکان سفارش دارند.
نکته3- چنانچه برای گروه و یا مشتری خاصی نیاز به تعرف قیمت جدید یا نحوه مراوده خاصی دارید می توانید از قسمت اعتبار مشتری و یا اعتبار گروه مشتریان استفاده نمائید.
به طور مثال برای کالای 1 شما فقط قیمت و درصد تخفیف فروش انلاین و نقدی را لحاظ کره اید، از این رو فروشگاه های خرد عمومی فقط امکان دیدن و ثبت سفارش انلاین و نقدی این محصول را دارند.
حالا برای کالای 1 اعتباری به مشتری شماره 2 می دهید و در اعتبار مشتری برای فروش چکی و اعتباری درصد تعیین میکنید، از این رو مشتری شماره 2 می تواند در کنار سفارش به صورت انلاین و نقدی به شما سفارش به صورت چکی و اعتباری هم بدهد.
حداقل و حداکثر خرید بدون اعتبار: در این قسمت شما می توانید فروشگاه خرد را محدود نمائیدکه در هر سفارش حداقل چه تعداد و حداکثر چه تعداد از شما خرید کنند.
تعریف آفر:
خارج جعبه: در این مدل تعریف آفر برای کالا، فرض بر این است که کالا به صورت تکی هم عرضه می شود لذا به ازای خرید تعداد مشخصی کالا شما تعداد مشخصی کالا ارسال می نمائید.لذا محدودیتی در این مدل تخصیص آفر وجود ندارد.مثلا چنانچه فروش شما به صورت کارتن 24 عددی بود و شما تعداد حداقل خرید در افر را 4 عدد و تعداد افر را 2 قرار داده بودید می بایست یک کارتن24 عددی و 12 عدد کالا به صورت تکی ارسال نمائید.
داخل جعبه: در این مدل تخصیص افر، چنانچه امکان تخصیص تکی کالا را ندارید می توانید از این مدل استفاده نمائید به این صورت که چنانچه فروش این کالا به صورت کارتن 24 عددی می باشد و به ازای هر 4 عدد کالا 2 عدد افر تخصیص می دهید، می بایست حداقل خرید افر را 16 و تعداد افر را 8 قرار دهید.
ذخیره/ذخیره و افزودن کالای متغیر جدید: چنانچه کالای مورد نظر دارای ویژگی های دیگری هم می باشد و این می بایست از قسمت " ذخیره و افزودن کالای متغیر جدید " استفاده نمائید تا ضمن ذخیره این کالا ،به سرعت و در کوتاهترین زمان کالای متغیر این محصول را با تغیر فیلد مورد نظر ثبت نمائید.
چنانچه کالای ایجاد شده داری ویژگی دیگری نبود از دکمه " ذخیره " استفاده نمائید.
· ویرایش محصول: در این بخش برای اینکه کالای خود را ویرایش کنید دو راه وجود دارد.اول میتوانید در ردیف کالا، قیمت ها را ویرایش کنید و بعد از ویرایش هر ردیف دکمه " اعمال تغیرات " را بزنید تا ویرایش ثبت شود. دوم اینکه می توانید از مسیر دکمه " ویرایش " که برای هر ردیف کالا در نظر گرفته شده است، کالای مورد نظر را ویرایش کنید.
نکته 1: چنانچه کالای مورد نظر دارای سابقه در لیست سفارشات باشد ، امکان ویرایش بعضی از فیلدها نمی باشد و چنانچه قصد تغیر فیلدهای ثابت را دارید می بایست از قسمت کالای متغیر، کالای جدید ثبت کنید.
نکته 2: با تغیر قیمت پایه همکاری ، تمام قیمت گذاری ها درون "اعتبار مشتری" و "اعتباردهی گروه مشتریان" اعمال خواهد شد.
· اعتباردهی به مشتری: برای اعتباردادن به یک مشتری می بایست از مسیر ( داشبورد > محصولات > محصولات غرفه ) کالای مورد نظر را انتخاب و بعد دکمه " اعتبار مشتری " را انتخاب نمائید.
در صفحه اعتبار مشتریان، و بعد از زدن دکمه " + افزودن " ، وارد صفحه جدید شوید و بعد فیلد های مشخص شده را برای کاربر مشتری مورد نظر خود که در فیلد " نام مشتری " هست تعریف نمائید.در ضمن میتوانید در این صفحه خریدار را به مشتریان خود اضافه کنید و در اعتباردهی مشتری بکار ببرید.
تذکر 1- چنانچه تاریخ اغاز و پایان را مشخص نمائید این اعتبار تا زمان غیرفعال کردن به صورت دستی ، فعال می باشد و چنانچه تاریخ مشخص کنید، این اعتبار در همان بازه زمانی فعال بوده و بعد از ان بازه زمانی قیمت ها و نحوه مراوده مالی با مشتری به صورت عمومی فعال می شود.
· اعتباردهی به گروه مشتریان: در این نوع اعتباردهی همانند اعتبار مشتری از مسیر ( داشبورد > محصولات > محصولات غرفه )، به کالای مورد نظر رفته و دکمه اعتبار گروه مشتریان را بزنید.در صفحه بعد با زدن دکمه " + افزودن " ، وارد صفحه ایجاد اعتبار گروه مشتریان شوید.در اولین فیلد گروه هدف را انتخاب نمائید و در صورت نیاز اقدام به ایجاد گروه جدید نمائید.
تذکر 1- چنانچه تاریخ اغاز و پایان را مشخص نمائید این اعتبار تا زمان غیرفعال کردن به صورت دستی ، فعال می باشد و چنانچه تاریخ مشخص کنید، این اعتبار در همان بازه زمانی فعال بوده و بعد از ان بازه زمانی قیمت ها و نحوه مراوده مالی با گروه مشتریان به صورت عمومی فعال می شود.
در سیستم پلتفرم ویزیتور جیبی سلسله مراتب برای قیمت گذاری و ایجاد تخفیف و نحوه مراوده مالی ایجاد شده است که این سلسله مراتب به صورت اول اعتباردهی مشتری و دوم اعتباردهی گروه مشتریان و قیمت دهی عمومی می باشد.به عنوان مثال برای کالای شماره 1 و مشتری شماره 1 این مدل قیمت گذاری شده است؛
قیمت و تخفیف عمومی:
پایه همکاری |
انلاین |
نقدی |
چکی |
اعتباری |
1.000.000 |
900.000 |
900.000 |
|
|
|
10% |
10% |
|
|
برای مشتری شماره 1 از مسیر اعتبار مشتری به شکل زیر اعتبار تعریف شده است.
پایه همکاری |
انلاین |
نقدی |
چکی |
اعتباری |
1.000.000 |
|
850.000 |
|
800.000 |
|
|
15% |
|
20% |
برای مشتری شماره 1 که در گروه پیش فرض از مسیر اعتبار گروه مشتریان نیز به شکل زیر اعتبار تعریف شده است.
پایه همکاری |
انلاین |
نقدی |
چکی |
اعتباری |
1.000.000 |
75.000 |
|
|
850.000 |
|
25% |
|
|
15% |
در نهایت بر اساس سلسله مراتب نمایش قیمت و تخفیفی که در ویزیتور جیبی تعریف شده ، مشتری شماره 1 به صورت زیر می تواند خرید نماید.
پایه همکاری |
انلاین |
نقدی |
چکی |
اعتباری |
1.000.000 |
75.000 |
850.000 |
|
800.000 |
|
25% |
15% |
|
20% |
· کالای متغیر: در سبد محصولات تامین کننده، یک کالا می تواند ویژگی های مختلفی داشته باشد از جمله مواد بکار رفته،اندازه،نوع بسته بندی و یا نحوه فروش لذا از دو مسیر می توانید برای کالای خود کالای متغیر با همان ویژگی کالای پیش فرض ایجاد کرد.
راه اول از مسیر ( داشبورد > محصولات > محصولات غرفه )، کالا را انتخاب کرده و با زدن دکمه " افزودن متغیر"
راه دوم از مسیر ویرایش کالای مد نظر و کلیک بر روی "ایجاد کالای متغیر" در بالای صفحه
راه سوم نیز در زمان ایجاد یک کالای جدید در غرفه، و زدن دکمه " ذخیره و افزودن کالای متغیر جدید"
این قسمت لیست صورت حساب های تامین کننده نمایش داده می شود که هر ستون معرف مشخصه ای از پیش فاکتور می باشد.در قسمت ستون وضعیت، اقدامات اتی این ردیف فاکتور را اعمال می نمائید تا خریدار هم از روال کار مطلع گردد.لازم به ذکر است در صورتی گزینه تحویل به خریدار فعال می شود که کد تحویل که نزد خریدار می باشد در باکس مربوطه به درستی ثبت گردد.با کلیک بر روی نام خریدار می توانید به اطلاعات ادرس خریدار و در قسمت جزئیات،می توانید به جزئیات پیش فاکتور و کالاهایی که می بایست برای خریدار ارسال نمائید، دسترسی پیدا کنید.در ستون سهم سامانه نیز مبلغ توافق شده بین پلتفرم ویزیتور جیبی و همچنین تامین کننده نمایش داده می شود.در ضمن بعد از تحویل کالا به خریدار گزینه تسویه با سامانه فعال می شود.لذا تامین کننده می بایست با کلیک بر روی دکمه" تسویه با سامانه " در ستون عملیات، به درگاه پرداخت وارد شده و سهم پلتفرم ویزیتور جیبی از این معامله را پرداخت نماید.